Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

VEREVAGI crema 15g.TRATAMENT VERUCI (CONDILOAME) ZONA INTIMA cu extract de ceai verde standardizat in CATEHINA 100mg/g

VEREVAGI crema 15g.TRATAMENT VERUCI (CONDILOAME) ZONA INTIMA cu extract de ceai verde standardizat in CATEHINA 100mg/g
New
VEREVAGI crema 15g.TRATAMENT VERUCI (CONDILOAME) ZONA INTIMA cu extract de ceai verde standardizat in CATEHINA 100mg/g
Transport gratuit comandă minimă 250 lei
Livrare 24-48h.
215,00 RON
Comandati de 150 Ron si beneficiati de transport gratuit in EasyBox Sameday

Produsul se elibereaza in baza prescriptiei medicale .

Compozitie : 1 g crema Verevagi contine 100mg extract de Ceai Verde standardizat in Catehina si baza de crema fara parfum.

Crema este utilizata pentru tratamentul verucilor (Condylomata  acuminata) de la nivelul organelor genitale (sexuale) sau din jurul anusului. Verevagi este utilizata la adulții cu un sistem imunitar care funcţionează normal. Dacă după 4-6 săptămâni de tratament vă simţiţi mai rău sau nu vă simţiţi mai bine trebuie să vă adresaţi medicului. 

Pastrare: la frigider pe durata administrarii. 

Folositi in termen de 60zile/ deschidere.

Lotul si data prepararii sunt etichetate pe flacon.

Doza recomandată este de până la 0,5 cm crema  pentru toate verucile împreună, aplicat de trei ori pe zi (dimineaţa, la prânz şi seara). 

- Spălaţi-vă mâinile înainte şi după aplicarea unguentului.
- Aplicaţi o cantitate mică de crema pe fiecare verucă folosind degetele, tamponând pentru a asigura acoperirea completă și lăsând un strat subțire de crema pe veruci. Nu aplicaţi crema intern (în anus, uretră sau vagin). 
- Nu acoperiţi suprafaţa tratată cu pansamente, după ce aţi aplicat crema
- Nu este necesar să se spele crema din zona tratată înainte de următoarea aplicare. Aplicaţi crema după ce spălaţi suprafaţa tratată sau faceţi baie. 
- Aplicaţi crema de trei ori pe zi (dimineaţă, la prânz şi seara).
- Noile condiloamele care se pot dezvolta în timpul tratamentului, trebuie să fie tratate în același mod. 
- Verucile genitale sunt o boală cu transmitere sexuală; prin urmare, vă puteţi infecta partenerul prin activitate sexuală. Prezervativele trebuie utilizate până la dispariţia completă a verucilor. 
De asemenea, utilizarea prezervativelor previne reinfectarea.
- Verevagi poate reduce eficienţa prezervativelor şi a diafragmei vaginale. Înainte de activitatea sexuală, spălați unguentul cu grijă, cu apă caldă și săpun delicat și apoi aplicaţi prezervativul. 
Nu utilizaţi Verevagi :
- Dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la extractul de ceai verde.
Atenţionări şi precauţii
- Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă aveţi orice probleme cu ficatul sau cu sistemul imunitar. Verevagi nu trebuie utilizat dacă funcţia ficatului dumneavoastră este afectată (de exemplu, acumularea  anormală de lichid în abdomen, piele de culoare galbenă din cauza disfuncției ficatului) sau dacă sistemul dumneavoastră imunitar este compromis (fie din cauza unei boli sau din cauza altor medicamente pe care le luați). 
- Nu utilizaţi Verevagi până când zona care urmează să fie tratată nu s-a vindecat complet după tratamentul anterior medicamentos sau chirurgical.  
- Evitaţi contactul cu ochii, nările, buzele şi gura. În cazul în care unguentul ajunge în oricare dintre aceste zone din greșeală, acesta trebuie șters și/sau clătit cu apă. 
- Nu aplicaţi pe răni deschise, tegumente lezate sau inflamate.
- Veregen nu trebuie aplicat pe mucoase, deci nu este un tratament pentru verucile de la nivelul vaginului, cervixului, uretrei sau în interiorul anusului. 
- Pacientele cu veruci genitale la nivelul regiunii vulvare trebuie să folosească unguentul cu precauție deoarece tratamentul în această zonă poate provoca mai frecvent reacții adverse locale severe. 
- Pacienţii necircumcişi care tratează veruci situate sub prepuţ trebuie să retragă prepuţul şi să se spele sub acesta în fiecare zi pentru a preveni fimoza (când prepuțul nu poate fi tras înapoi peste capul  penisului). Atunci când apar semne timpurii de contractare (de exemplu răni deschise, întărirea pielii sau o dificultate crescândă în retragerea prepuțul) trebuie să opriţi tratamentul şi să vă adresaţi medicului dumneavoastră. 
-Verevagi nu elimină virusul HPV şi nu previne transmiterea bolii; prin urmare, trebuie acordată o atenţie deosebită înainte de activitatea sexuală; 
- În cazul în care partenerul dumneavoastră sexual este infectat cu veruci genitale se recomandă tratarea acesteia/acestuia, şi va ajuta la prevenirea reinfecţiei. De aceea schema de tratament presupune ovule si crema asociata pentru ambii parteneri sexuali .
Nu expuneţi zona tratată la lumina soarelui și nu folosiți lămpile solare şi paturile pentru bronzare.
- Nu expuneţi zona tratată la lumina soarelui și nu folosiți lămpile solare şi paturile pentru bronzare.
- Verevagi pătează îmbrăcămintea și lenjeria de pat.
- Sunt foarte frecvente reacții ușoare cutanate locale, cum ar fi roșeață, mâncărime, iritare (mai ales senzaţie de arsură), durere și umflare la locul de aplicare și nu trebuie să ducă la întreruperea tratamentului.  pătează îmbrăcămintea și lenjeria de pat.
- Sunt foarte frecvente reacții ușoare cutanate locale, cum ar fi roșeață, mâncărime, iritare (mai ales senzaţie de arsură), durere și umflare la locul de aplicare și nu trebuie să ducă la întreruperea tratamentului. 
Verevagi crema nu este recomandat spre a fi utilizat de copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun

COST TRANSPORT

Colaboram cu echipa FanCurier pentru livrari in tara si in Bucuresti.

Livrarea se incadreaza in 24h-48h.
Pentru comenzi de minimum 250 ron transportul este GRATUIT (in limita a 5kg)
Pentru Bucuresti transportul costa 15 lei/1 kg (fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 0.8 lei).
In tara transportul costa 15 lei/1kg ( fiecare kg si km suplimentar se taxeaza cu 0.8 lei)

Plata se va face Ramburs.

Tratamentul se elibereaza in baza prescriptiei medicale pentru VEREGEN OVULE - produs ce nu exista industrial dar se prepara in laborator farmaceutic...
90,00 RON
Compozitie : curcumin pudra standardizata in Curcuminoide, CBD oil pur // Suppocire Am formulat acest produs datorita multiplelor beneficii pe ca..
100,00 RON