Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

PRISACA

GATULET FERICIT spray 50ml
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Produsul este 100% natural si nu conţine alcoolConcepută pentru îmbunătăţirea sănătăţii, datorită lipsei alcoolului, extrasul de propolis în apă reprezintă cea mai eficientă metodă de a beneficia de multiplele proprietăţi ale propolisului.Recomandări/Indicaţii:Dureri şi infecţii ale gâtului, afte, h..
31,50 RON
Racisi pentru prunci Doftorii Batranesti 200 g Prisaca Transilvania
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: Sustine rezistenta naturala a organismului; Ajuta la functionarea normala a sistemului respirator/ cailor respiratorii superioare.Ingrediente : Miere, scortisoara, polen, tinctura de ..
22,50 RON
SPRAY Nasuc Fericit
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Aroma placuta. Nu pisca.Ingrediente: DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential de portocal; apăCercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul, combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate ant..
17,00 RON
Prisaca Dermatopica Spray 20ml Prisaca Transilvania
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Spray pentru tratarea dermatitei atopiceProdusul este 100% naturalIngrediente:- propolis extras in apa- argint coloidal- uleiuri presate la rece de avocado si cuisoare- ulei volatil : de lavanda, salvie, lamaie, ylang-ylang , pin ,busuioc;Produsul nu contine alcool!Indicatii: Diferitele etape a..
15,50 RON
STICLUTA DE PRIM AJUTOR pentru copii si adulti 20ml
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Sticluta de prim ajutor 20 mlProdusul este 100% natural si nu contine alcool. Ingrediente: propolis, miere, apa. Conceputa pentru imbunatatirea sanatatii, datorita lipsei alcoolului, extrasul de propolis in apa reprezinta cea mai eficienta metoda de a beneficia de multiplele proprietati ale propolis..
15,00 RON
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)