Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

PRISACA

GATULET FERICIT spray 50ml
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Produsul este 100% natural si nu conţine alcoolConcepută pentru îmbunătăţirea sănătăţii, datorită lipsei alcoolului, extrasul de propolis în apă reprezintă cea mai eficientă metodă de a beneficia de multiplele proprietăţi ale propolisului.Recomandări/Indicaţii:Dureri şi infecţii ale gâtului, afte, h..
31,50 RON
Producator: PRISACA Stoc: In Stoc
Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.termen de avertizare (fiind vorba de un amestec cu miere acesta nu expira ) :08.20Actiune: Sustine tranzitul intestinal normal; Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si form..
25,50 RON
Esenta de propolis 50ml Prisaca Transilvania
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Este un produs inovativ care nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care conţine toate principiile active din tinctură dar care poate fi consumat de către toate categoriile de persoane inclusiv copii. Ingrediente: apa, extract propolis 30%. Produs Romanesc obtinut prin me..
25,00 RON
Racisi pentru prunci Doftorii Batranesti 200 g Prisaca Transilvania
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: Sustine rezistenta naturala a organismului; Ajuta la functionarea normala a sistemului respirator/ cailor respiratorii superioare.Ingrediente : Miere, scortisoara, polen, tinctura de ..
22,50 RON
SPRAY Nasuc Fericit
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Aroma placuta. Nu pisca.Ingrediente: DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential de portocal; apăCercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul, combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate ant..
17,00 RON
SPRAY Nasul meu 20ml
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Descriere: Produs 100% natural ; fara alcoolAroma placuta. Nu pisca.Ingrediente: DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential dePportocal si Brad; apă Cercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul  combinate, îsi maximizeaza efectele. Astfel, argi..
16,50 RON
Prisaca Dermatopica Spray 20ml Prisaca Transilvania
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Spray pentru tratarea dermatitei atopiceProdusul este 100% naturalIngrediente:- propolis extras in apa- argint coloidal- uleiuri presate la rece de avocado si cuisoare- ulei volatil : de lavanda, salvie, lamaie, ylang-ylang , pin ,busuioc;Produsul nu contine alcool!Indicatii: Diferitele etape a..
15,50 RON
DOFTORII BATRANESTI SCAUN PREA TARE pentru prunci 200g
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
STOP CONSTIPATIEI! 200gAmestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: Actiune: Sustine tranzitul intestinal normal; Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si formarea normala a bolului fecal;Ingrediente : mi..
15,50 RON
STICLUTA DE PRIM AJUTOR pentru copii si adulti 20ml
2-3 zile
Producator: PRISACA Stoc: 2-3 zile
Sticluta de prim ajutor 20 mlProdusul este 100% natural si nu contine alcool. Ingrediente: propolis, miere, apa. Conceputa pentru imbunatatirea sanatatii, datorita lipsei alcoolului, extrasul de propolis in apa reprezinta cea mai eficienta metoda de a beneficia de multiplele proprietati ale propolis..
15,00 RON
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)