Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

POLISANO

CEREBINOX 30 capsule
2-3 zile
Producator: POLISANO Stoc: 2-3 zile
O capsula de CEREBINOX contine: 300 mg acid alfa lipoic (acid tioctic), 100 mg extract uscat (pe suport de maltodextrina) din germeni de Grau 3:1 (Triticum aestivum L.), capsule gelatinoase (gelatina, oxid rosu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier, dioxid de titan), 10 mg coenzima Q10, a..
29,00 RON
SARURI DE REHIDRATARE 10 plicuri cu solutie orala
2-3 zile
Producator: POLISANO Stoc: 2-3 zile
Cum funcționează Săruri de rehidratare?Sărurile de rehidratare substituie pierderile de apă si săruri care însoţesc stările de vomă şi diareea, menţin echilibrul florei intestinale, contracarând efectul nedorit antibioticelor, refac flora intestinală afectată de diaree.Descriere produsSărurile de re..
28,00 RON
TUGRISS 30 comprimate
Fara Stoc
Producator: POLISANO Stoc: Fara Stoc
Tugriss - Supliment alimentar Tugriss comprimate pentru supt contribuie la calmarea tusei,la reducerea senzatiei de gat iritat si la eliminarea disconfortului datorat unor inflamatii locale,instalate la nivelul cavitatii buco-faringiene.Prin continutul bogat in extracte naturale,armonios combinate,..
16,50 RON
TUGRISS JUNIOR 20 comprimate
Fara Stoc
Producator: POLISANO Stoc: Fara Stoc
Tugriss Junior - comprimate pentru supt contribuie la calmarea tusei, la reducerea senzației de gât iritat și la eliminarea disconfortului datorat inflamațiilor locale, instalate la nivelul cavității buco-faringiene. Prin conținutul bogat în extracte naturale, armonios combinate,..
15,50 RON
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)