Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Natex

SIROP NATURAL DE ZMEURA NATEX
Fara Stoc
Producator: Natex Stoc: Fara Stoc
Sirop Natural Zmeura Natex Recomandari : Siropul de zmeura este un bun vitaminizant, racoritor, diuretic si purificator al organismului, fiind indicat ca adjuvant in caz de: - astenie, febra, convalescenta - constipatie si boli infectioase. La indulcirea preparatului s-a folo..
8,00 RON
SIROP NATURAL DE CAPSUNI NATEX
Fara Stoc
Producator: Natex Stoc: Fara Stoc
Sirop Natural Capsuni Natex Descriere:Ajuta la reglarea functiei hepatice si biliare (prin continutul in vitamina K), la scaderea colesterolului, a aterosclerozei, a hipertensiunii arteriale, in anemii datorita continutului mare in fier si cupru, la depurarea organismului de toxi..
8,00 RON
SIROP NATURAL DE AFINE NEGRE NATEX
Fara Stoc
Producator: Natex Stoc: Fara Stoc
Sirop Natural Afine Negre Natex Descriere:Afinele negre au un continut bogat si specific de antioxidanti, neutralizanti eficienti ai radicalilor liberi nocivi in organism, vitamine si minerale.  Indicatii: Este un bun racoritor, tonic si vitaminizant si se recomanda mai a..
8,00 RON
SIROP NATURAL DE FLORI DE SOC NATEX
Fara Stoc
Producator: Natex Stoc: Fara Stoc
Sirop Natural Soc Natex Recomandari : Recomandat in stari gripale, are proprietati expectorante.Sirop natural, presat la rece - FLORI DE SOC ( cu vitamina C). Mod de administrare:2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi . Nu va fi utilizat de catre pers..
6,00 RON
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)