Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

MONTAVIT

TUSSAVIT sirop de tuse 250g
Fara Stoc
Producator: MONTAVIT Stoc: Fara Stoc
TUSSAVIT sirop de tuse 250gIndicatii: Tussavit sirop de tuse contribuie la fluidificarea si la eliminarea mucusului bronsic (prin extractul fluid de Cimbru/Thymi folium), precum si la ameliorarea acceselor de tuse (prin extractul fluid de Patlagina (Plantaginis folium), usurand astfel respirati..
17,50 RON
Producator: MONTAVIT Stoc: In Stoc
Substanta activa:Ulei volatil de Lavandula latifolia.Tavipec este un medicament cu actiune secretolitica, expectoranta.Adjuvant in tratamentul rinitelor, rinosinuzitelor acute sau cronice si a bronsitelor acute sau cronice.Mod de actiune si indicatii:Tavipec este un produs ce apartine grupei farmaco..
13,00 RON
TUSSAVIT sirop de tuse 125g
Fara Stoc
Producator: MONTAVIT Stoc: Fara Stoc
Indicatii: Tussavit sirop de tuse contribuie la fluidificarea si la eliminarea mucusului bronsic (prin extractul fluid de Cimbru/Thymi folium), precum si la ameliorarea acceselor de tuse (prin extractul fluid de Patlagina (Plantaginis folium), usurand astfel respiratia, dezinfectand mucoasa bucala ..
10,50 RON
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)