Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Klorane

KLORANE BEBE DUO PACK GEL SPUMANT 2X500ML (1 + 70% LA AL DOILEA)
2-3 zile
Producator: Klorane Stoc: 2-3 zile
Klorane Bebe Duo Pack Gel Spumant ofera o ingrijire atenta si delicata pielii bebelusului, fiind esential pentru igiena zilnica a nou-nascutilor. Pachetul contine doua geluri spumante ce pot fi folosite atat pentru curatarea pielii cat si a parului.Beneficiile Klorane Bebe Duo Pack Gel Spumant•..
73,50 RON
KLORANE SAMPON USCAT URZICA
Fara Stoc
Producator: Klorane Stoc: Fara Stoc
Prospect Klorane sampon uscat cu extract de urzica 150 mlIndicatii Klorane sampon uscat cu extract de urzica: Urzica dioica (Urtica dioica L.), planta perena, este acoperita în întregime cu pori urticanti. Radacinile sale se continua cu o tulpina taratoare subterana din care se ..
50,00 RON
KLORANE SAMPON URZICA 400ml
Fara Stoc
Producator: Klorane Stoc: Fara Stoc
 Klorane sampon de urzica 400 mlIndicatii Klorane sampon de urzica: Cu o baza de spalare extrem de delicata, cu efecte în descurcare si de volum, evitand orice risc de revenire, samponul tratament antiseboreic KLORANE cu extract de urzica echilibreaza progresiv secretiile sebacee, pe..
46,00 RON
KLORANE BALSAM CHININA B COMPLEX
Fara Stoc
Producator: Klorane Stoc: Fara Stoc
Klorane Balsam cu extract de chinina B COMPLEXTub de 150 mlIndicatii : Fortifiant si cu efecte de descurcare, Balsamul fortifiant si cu efecte de descurcare KLORANE cu chinina si vitamina B are o actiune energizanta si revitalizanta. Prelungeste efectul samponului fortifiant KLORANE cu chi..
39,50 RON
KLORANE Sampon cu extract de chinina si Vitamina B 200ml
Fara Stoc
Producator: Klorane Stoc: Fara Stoc
Actiune: Extractul de chinina de la KLORANE combinat cu vitamina B, incorporate intr-o baza emulsionanta foarte delicata, cu efect de descurcare a parului si de amplificare a volumului, transforma samponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinina si vitamina B, intr-o veritabila sursa de ..
35,50 RON
KLORANE SAMPON URZICA 200ml
Fara Stoc
Producator: Klorane Stoc: Fara Stoc
 Klorane sampon de urzica 200 mlIndicatii Klorane sampon de urzica: Cu o baza de spalare extrem de delicata, cu efecte în descurcare si de volum, evitand orice risc de revenire, samponul tratament antiseboreic KLORANE cu extract de urzica echilibreaza progresiv secretiile sebacee, pe..
32,50 RON
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)