Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Hyllan

HYLLAN URIPREV JUNIOR 20 comprimate efervescente
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
BeneficiiUriprev Junior Eff contine ellirose, extract standardizat de Hibiscus sabdariffa, a carui eficienta in ameliorarea simptomelor infectiilor urinare a fost demonstrata prin studii clinice efectuate in laboratoarele Naturex din Franta.- are efecte antiseptice, antimicrobiene si antibacteriene-..
23,00 RON
HYLLAN OSOFIT EFF 20 comprimate efervescente
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
Proprietati:Ofera actiunea sinergica a calciului in combinatie cu magneziu, zinc si vitamina D3, nutrienti esentiali pentru rezistenta oaselor si a dintilor.Efectele acestora sunt completate de cele ale altor trei minerale: mangan, cupru si seleniu. Prezenta acestora in compozitia produsului determi..
20,00 RON
HYLLAN ADREHYLL pentru adulti 10 plicuri
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
BeneficiiSaccharomyces boulardiicombate diareea acuta infectioasa si diareea severa, efecte sustinute de studii clinicereduce manifestarile si recurenta infectiilor cu Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter proteus, Escher..
19,50 RON
HYLLAN URIPREV ACUT 10 capsule
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
Hyllan - Uriprev AcutGinecologie, Urologie.Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare acute, inca de la primele simptome, in asociere cu tratamentul antibiotic.Ajuta la preventia recidivelor de infectii urinare.Sustine tratamentul infectiilor urinare printr-o diureza corespunzatoare.Contribuie la m..
13,00 RON
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)