Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Hyllan

HYLLAN URIPREV JUNIOR 20 comprimate efervescente
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
BeneficiiUriprev Junior Eff contine ellirose, extract standardizat de Hibiscus sabdariffa, a carui eficienta in ameliorarea simptomelor infectiilor urinare a fost demonstrata prin studii clinice efectuate in laboratoarele Naturex din Franta.- are efecte antiseptice, antimicrobiene si antibacteriene-..
23,00 RON
HYLLAN OSOFIT EFF 20 comprimate efervescente
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
Proprietati:Ofera actiunea sinergica a calciului in combinatie cu magneziu, zinc si vitamina D3, nutrienti esentiali pentru rezistenta oaselor si a dintilor.Efectele acestora sunt completate de cele ale altor trei minerale: mangan, cupru si seleniu. Prezenta acestora in compozitia produsului determi..
20,00 RON
HYLLAN URIPREV ACUT 10 capsule
2-3 zile
Producator: Hyllan Stoc: 2-3 zile
Hyllan - Uriprev AcutGinecologie, Urologie.Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare acute, inca de la primele simptome, in asociere cu tratamentul antibiotic.Ajuta la preventia recidivelor de infectii urinare.Sustine tratamentul infectiilor urinare printr-o diureza corespunzatoare.Contribuie la m..
13,00 RON
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)