PHARCO CITROLIN apa de gura

 • 10,50 RON

 • Disponibilitate:2-3 Days
 • Producator: Pharco
 • Cod produs: 6223000011157

Acest medicament se eliberează numai din farmacie, conform legii farmaciei nr. 266/2008 modificată prin ordonanța 130/30.12.2010 privind eliberarea medicamentelor din farmacii.Compozitie: 
100 ml contin: 
Cetrimid 25 mg 
Clorhidrat de lidocaina 3 mg 
Excipienti: acid citric anhidru, hidrogen fosfat de sodiu, simeticona, riboflavina, albastru de metilen, propilen glycol, p-hidroxibenzoat de metil, benzoat de sodiu, apa purificata.

Grupa farmacoterapeutica: produse pentru cavitatea bucala, alte preparate pentru tratamentul oral local, combinatii.

Indicatii terapeutice: CITROLIN este o combinatie medicamentoasa cu proprietati antiseptice/anestezice utilizata ca apa de gura,in urmatoarele afectiuni:

 • Leziuni ulceroase ale cavitatii bucale;
 • Gingivite, stomatite;
 • Iritatii mecanice ale mucoasei bucale, determinate de proteze dentare sau alte dispozitive ortodontice;
 • Dureri dentare, (inclusiv cele determinate de carii sau extractii dentare);
 • Faringite si amigdalite: pentru a ameliora durerile faringiene, ca antiseptic si pentu a inlatura halena.

Containdicatii:

 • Hipersensibilitate la cetrimid, lidocaina sau la oricare dintre excipientii produsului.
 • Copii sub 6 ani.

Precautii: Daca CITROLIN vine in contact cu ochii sau urechile, se indeparteaza urgent cu cantitati mari de apa.Datorita efectului anestezic local, trebuie avut in vedere riscul de a musca buzele, obrajii,mucoasele sau limba. Produsul poate pozitiva testele antidoping.

Interactiuni: Deoarece cetrimidul se absoarbe in proportie mica, este foarte putin probabil ca CITROLIN, ca antiseptic, sa influenteze actiunea altor medicamente administrate oral. In acelasi mod, este putin probabil ca alte medicamente administrate oral sa influenteze activitatea cetrimidului. Cantitatea de lidocaina din CITROLIN este prea mica pentu a determina orice interactiune semnificativa clinic cu alte medicamente administrate oral. Cu toate acestea, administrarea concomitenta cu alcool etilic sau cu medicamente care contin alcool etilic sau care determina efect antalcool cu alcoolul etilic nu este recomandata.

Doze si mod de administrare: Ca si alte antiseptice/ anestezice CITROLIN se utilizeaza direct, fara dilutie, 15 ml (o lingura) apa de gura, de trei ori pe zi sau la nevoie.

Reactii adverse: Experienta pe termen lung, a aratat o incidenta foarte mica a reactiilor adverse asociate cu utilizarea topica a cetrimidului. La concentratiile recomandate, cetrimidul este foarte bine tolerat, dar, ocazional, pot sa apara reactii cutanate iritative. De asemenea, dupa administrari repetate, rareori, au fost raportate reactii de hipersensibilitate. In cazul administrarii la dozele recomandate, clorhidratul de lidocaina este foarte bine tolerat si nu determina reactii alergice.

Ambalaj: Cutie cu 1 flacon din polietilenterftalat, inchis cu capac de aluminiu, a 120 ml apa de gura.

Spune-ti opinia

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun
Captcha

COST TRANSPORT

Colaboram cu echipa FanCurier pentru livrari in tara si in Bucuresti. De obicei livrarea se incadreaza in 24h.

Pentru comenzi de minimum 200 ron transportul este GRATUIT (in limita a 5kg si in raza de acoperire a firmei de curierat ) .

Altfel pe Bucuresti transportul costa in jur de 15,5 lei /1 kg ( fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 0.8lei).

Altfel in tara transportul costa in jur de 18,5 lei/ 1kg ( fiecare kg si km suplimentar se taxeaza cu 0.82 lei )

*** in cazul clientilor care nu se afla in raza de acoperire a curierului, va sfatuim sa ridicati dvs personal coletul de la cel mai apropiat sediu FanCurier ( operatorii nostri va dau adresa si telefonul ) pt a nu plati km exteriori suplimentari.


PLATA

Se pote platii ramburs la primirea coletului sau la ridicarea din punctele noastre de vanzare


Etichete: pharco citrolin apa de gura, 6223000011157, pharco, cavitatea bucala