Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

VEROSLIM

STICLA BOROSILICATĂ CU INFUZOR 550ml + HUSA CADOU
2-3 zile
Producator: VEROSLIM Stoc: 2-3 zile
Sticla borosilicată cu infuzor Veroslim te ajută să savurezi ceaiul preferat, cald sau rece, indiferent de locul în care te afli, fie că ești la birou, la școală, la sală, în parc, în mașină sau acasă.Sticla borosilicată fără BPA Veroslim, cu infuzor, îți păstrează băutura proaspătă pe toată durata ..
125,00 RON
CEAI PINEAPPLE 60g VEROSLIM
2-3 zile
Producator: VEROSLIM Stoc: 2-3 zile
VeroSlim Pineapple Tea este un produs 100% natural, realizat din fructe deshidratate și plante medicinale.Este un produs excelent pentru eliminarea toxinelor și pentru menținerea unui stil de viață sănătos.Modul de preparare:Se adaugă 1 linguriță de amestec de plante în 250 ml apă clocotită sau 1 li..
69,50 RON
CEAI MANGO 60g VEROSLIM
2-3 zile
Producator: VEROSLIM Stoc: 2-3 zile
VeroSlim Mango Tea este un produs 100% natural, realizat din fructe deshidratate și plante medicinale.Este un produs excelent pentru eliminarea toxinelor și pentru menținerea unui stil de viață sănătosSe adaugă 1 linguriță de amestec de plante în 250 ml apă clocotită sau 1 lingură de amestec de plan..
69,50 RON
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)