Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

FARMAVITA

RENARTHRO 60 capsule
Fara Stoc
Producator: FARMAVITA Stoc: Fara Stoc
Renarthro reduce rapid durerea si inflamatia, si imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. Acesta are efect in cateva zile, in comparatie cu alte produse cu efect dupa un timp mai indelungat! Forumula inovatoare: Renarthro actioneaza sinergic! Nou si unic, cu ex..
123,00 RON
RENARTHRO ICE gel 150ml
2-3 zile
Producator: FARMAVITA Stoc: 2-3 zile
Proprietati:- reduce rapid durerea si inflamatia;- imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor;- extractul de smirnă previne efectul enzimelor cu efect degradant asupra cartilagiilor (hialuronidaza, colagenaza);- extractul de tamaie mareste efectul celorlalte plante de 20 de ori;- pep..
59,50 RON
RENARTHRO 30 capsule
2-3 zile
Producator: FARMAVITA Stoc: 2-3 zile
RenarthroPrroprietati:- reduce rapid durerea si inflamatia;- imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor;- extractul de smirnă previne efectul enzimelor cu efect degradant asupra cartilagiilor (hialuronidaza, colagenaza);- extractul de tamaie mareste efectul celorlalte plante de 20 de..
58,50 RON
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)