Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Novintethical

TASECTAN DUO 12 plicuri
2-3 zile
Producator: Novintethical Stoc: 2-3 zile
ndicatii:Tasectan  este folosit pentru a restabili funcţia fiziologică a pereţilor intestinali.Este conceput specific pentru a controla şi reduce simptomele asociate cu diareea provocată de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominală şi defecările frecvente.Efectul  apare in pri..
29,50 RON
TASECTAN 20 plicuri
Fara Stoc
Producator: Novintethical Stoc: Fara Stoc
TASECTAN este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili functia fiziologica a peretilor intestinali. Este conceput specific pentru a controla si reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominala si defecarile frecvente. Efectul apare in ..
27,00 RON
Producator: Novintethical Stoc: In Stoc
Tasectan este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili functia fiziologica a peretilor intestinali. Este formulat specific pentru a controla si reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, cum ar fi tensiunea abdominala si defecarile frecvente. Efect vizibil in primele 1..
24,00 RON
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)