Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

COLON HELP PROBIOTIC 240 G

COLON HELP PROBIOTIC 240 G
COLON HELP PROBIOTIC 240 G
Transport gratuit comandă minimă 200 lei
Gama variată de produse.
Livrare 24-48h.
57,00 RON
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model 5941872400268

ColonHelp Probiotic Forte contribuie la refacerea florei intestinale

Pentru menţinerea sănătăţii, flora intestinală trebuie să fie formată din 85% bacterii de fermentaţie (flora de protecţie) şi 15% bacterii de putrefacţie (flora patogenă). Din păcate, până la 80% din populaţie prezintă dezechilibre ale florei intestinale din cauza alimentației nesănătoase, a abuzului de medicamente.

Știai că pentru refacerea florei intestinale ai nevoie de probiotice și de prebiotice? Ei bine, ColonHelp Probiotic Forte conține atât probiotice, cât și fibre prebiotice (inulină).

În compoziția ColonHelp Probiotic Forte este inclus un complex probiotic, în concentrație de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii)/ linguriță dozatoare de 8 g. Probioticele conțin culturi de microorganisme vii și active, care tranzitează întreg tubul digestiv, colonizând intestinul gros cu bifidobacterii și lactobacili și având ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvoltării agenților patogeni.

Acestora li se adaugă inulina, componenta prebiotică, care stimulează înmulțirea bacteriilor bune din colon, în acest fel asigurându-se refacerea mai rapidă a florei intestinale și funcționarea sistemului imunitar.

ColonHelp Probiotic Forte îți întărește sistemul imunitar

Știai că până la 80% din imunitate se datorează florei intestinale? Alimentaţia dezechilibrată, medicamentele, în special antibioticele, distrug bariera de protecţie alcătuită din flora de fermentaţie şi favorizează înmulţirea florei de putrefacţie, distrugând în acest fel imunitatea organismului.

Combinaţia de probiotice (bifidobacterii, lactobacili) şi prebiotice (inulină) împiedică dezvoltarea florei de putrefacție în colon și stimulează înmulțirea florei de fermentație. Astfel, ColonHelp Probiotic Forte contribuie nu doar la protejarea şi refacerea florei intestinale, ci şi la întărirea imunității.

Efectele benefice ale probioticelor și prebioticelor se fac simţite progresiv, căci regenerarea florei intestinale este un proces fiziologic care ia timp. De aceea este indicată o cură de 1-3 luni cu produsul ColonHelp Probiotic Forte.

ColonHelp Probiotic Forte contribuie la detoxifierea organismului

Ingredientele din compoziția ColonHelp Probiotic Forte fac din acesta un produs deosebit de eficient în cure de detoxifiere a organismului și refacere a florei intestinale. Fibrele de in și psyllium ajută la eliminarea toxinelor de la nivelul colonului, iar anasonul, menta, chimenul şi fenicului ajută la îmbunătăţirea digestiei şi reglarea tranzitului intestinal. Acizii grași esențiali omega 3 din semințele de in mențin flexibilitatea membranelor celulare, au efect emolient asupra pereților colonului, pe care îi protejează împotriva toxinelor și radicalilor liberi.

ColonHelp Probiotic Forte ajută la reglarea tranzitului intestinal

Odată ajunse în intestin, fibrele din seminţele de in şi psyllium se umflă şi, pe lângă faptul că absorb substanţele toxice, stimulează peristaltismul şi reglează tranzitul intestinal. Reziduurile care stagnează mai multe zile în colon agresează pereţii intestinali, cauzând inflamaţii şi o serie de afecţiuni intestinale. Datorită inulinei şi culturilor probiotice conţinute, ColonHelp Probiotic Forte contribuie la reglarea tranzitului intestinal, atât în constipaţie, cât şi în diaree.

ColonHelp Probiotic Forte îmbunătăţește digestia şi reduce balonările

Lipsa fibrelor din dietă, abuzul de carne, abuzul de zahăr, cafea, alcool, fumatul, abuzul de antibiotice determină ruperea echilibrului florei intestinale (disbacteriemie), ceea ce are ca efect perturbarea funcţiilor acesteia. În aceste situaţii, echilibrul florei colonice este distrus prin dezvoltarea excesivă a bacteriei Clostridium difficile. Ca prim efect apar tulburări digestive, balonări, stări diareice acute sau cronicizate. Efectele disbacteriemiei pot fi mult mai severe determinând malabsorbţie, perturbarea biosintezei vitaminelor, aminoacizilor, autointoxicarea organismului.

Utilizarea culturilor probiotice din ColonHelp Probiotic Forte contribuie eficient la refacerea barierei protectoare reprezentantă de flora intestinală. De asemenea, probioticele ajută la reducerea intoleranţei la lactoză şi la îmbunătăţirea absorbţiei mineralelor.

La îmbunătăţirea digestiei şi la reducerea balonărilor contribuie de asemenea chimenul, menta, feniculul şi anasonul, introduse în compoziția ColonHelp Probiotic Forte.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun

COST TRANSPORT

Colaboram cu echipa FanCurier pentru livrari in tara si in Bucuresti.

Livrarea se incadreaza in 24h-48h.
Pentru comenzi de minimum 200 ron transportul este GRATUIT (in limita a 5kg)
Pentru Bucuresti transportul costa 15,5 lei/1 kg (fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 0.8 lei).
In tara transportul costa 18,5 lei/1kg ( fiecare kg si km suplimentar se taxeaza cu 0.8 lei)

Plata se va face Ramburs.