Meniu
Cos de cumparaturi

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor

Beauty DIY

FORMĂ DE SĂPUN BLOC-1 kg sapun
2-3 zile
Stoc: 2-3 zile
Formă de silicon potrivită în special pentru săpunuri fabricate la rece (CP). Volum pentru approx. 1 kg de săpun.Notă: forma goală de săpun are cele două laturi mai lungi arcuite spre interior, astfel încât după turnarea săpunului să aibă rezistența necesară și să nu se arcuiască spre exte..
20,00 RON
FORMĂ DE SĂPUN RECTANGULAR, 6 CAVITĂȚI
2-3 zile
Stoc: 2-3 zile
DescriereFormă de silicon pentru turnarea de săpunuri, potrivită pentru săpunuri melt & pour (M&P) sau fabricate la rece (CP).Matrițele din slicon se pot folosi si pentru turnarea de calupuri de duș, șampoane solide, unturi solide pentru masaj (lotion bar), bile de baie sau lumânări.Dimensiu..
15,00 RON
Stoc: In Stoc
DescriereFormă de silicon pentru turnarea de săpunuri, potrivită pentru săpunuri melt & pour (M&P) sau fabricate la rece (CP).Matrițele din slicon se pot folosi si pentru turnarea de calupuri de duș, șampoane solide, unturi solide pentru masaj (lotion bar), bile de baiesau lumânări.Dimensiun..
15,00 RON
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)